Actualitate

Consiliul Județean a alocat aproape 43.000 de lei pentru premierea a 17 elevi olimpici şi a tot atâtor dascăli

17 dintre tinerii giurgiuveni care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale, dar şi profesorii lor au primit drept răsplată câte o sumă consistentă de la Consiliul Judeţean. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat astăzi, în unanimitate, într-o şedinţă extraordinară.

Cea mai mare sumă, respectiv 2500 de lei va merge la Bogdan Nania, urmat de Maria Gemescu şi Gabriela Apostol, cu câte 2.000 de lei. 1300 de lei au primit pentru rezultatele de la olimpiade Cora Neagu, Diana Simion şi Teodora Bugeac. Au primit câte 1.000 de lei Flavia Petcu, Alexandru Burcea, Ariadna Ştorobăneanu, Adela Popa, Diana Lazăr, Alina Bălăceanu, Corina Stancu, Constantin Gheorghe, Nicole Niţu, Cristian Boldeiu, Sorina Pătraşcu.

De asemenea au fost premiaţi profesorii:  Mirela Delea, Doina Grama, Daniela Crăciun, Georgeta Berbec, Lavinia Ilie, Mariana Sonea, Dana Căpăţână, Victoria Tănăsescu, Monica Mitea, Georgeta Chiran, Alina Mustăţeanu, Gheorghe Velicu, Mircea Gemescu, Georgeta Stănescu, Monica Mihai, Angela Bălan, Ionela Rotaru.

Aşadar, per total, suma alocată de la Consiliul Judeţean Giurgiu se ridică la aproape 43.000 de lei. Legat de tinerii premiaţi, cel care a obţinut cea mai mare sumă, 2.500 de lei îi revine aşadar lui Bogdan Nania, cel care este invitat în emisiunea „Aplauze pentru cei mai buni!” (ValahiaTV) de vineri, 31 mai, de la ora 19.30!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!