Actualitate

De 1 iunie, zeci de copii s-au distrat la un concurs de pescuit. Evenimentul s-a bucurat de un real succes!

In acest an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Gheorghe Stefan, ajutat de tinerii liberali si de colegi, a organizat un concurs de pescuit pentru copii, ce se doreste a deveni tradiție,  pe Balta de la Hanul Cosminului de la Balanoaia.  Evenimentul s-a bucurat de un real succes.

Zeci de copii au spus “prezent” la ediția a I a concursului intitulat “Micul pescar giurgiuvean”. Emoții au fost atât de partea copiilor cât și de partea părinților sau bunicilor care s-au întrecut în a face recomandări micuților concurenți.

După ședința tehnică, luarea la cunoștință de instructaj, tragerea la sorți a standului, fiecare copil și-a ocupat locul, așteptând semnalul de începere al concursului. S-a auzit…FIR ÎNTINS iar timp de doua ore s-a pescuit pe lac, iar dupa ce s-a strigat stop competiție s-a trecut la cântărirea peștelui prins, pentru a putea face departajarea în clasamentul final.

După desfășurarea probei de pescuit, toți copiii au primit diplome de participare si obiecte de pescuit, iar cei mai norocoși au primit și cupe.

“La multi ani, dragi copii! Astazi am petrecut o zi minunata alaturi de “ micii pescari giurgiuveni”. Am fost fericit si placut surprins sa vad aliniati la start peste 50 de mici pescari, aflati in căutarea “ monstrului”, care au venit dis-de-dimineata pe malul lacului Balanoaia. Răbdarea si perseverenta le-au fost răsplătite cu premii pentru campioni, dar si pentru toti participanții. Multumesc presei si voluntarilor. Felicitari tuturor celor prezenti. Vă mai aşteptăm cu drag și la anul”, a declarat Gheorghe Stefan, organizatorul evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!