Actualitate Sport

Constelatia Giurgiu, castigatoarea primei editii

Alianta Liberal Democrata Giurgiu si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret au organizat sambata, 5 mai a.c.,  Festivalul Sportului – Cupa ALDE prima ediție la handbal pentru băieți clasele V-VIII. Competiția se doreste a fi o forma de revitalizare a mişcării sportive de masă în rândul elevilor şi promovarea handbalului în rîndul copiilor de toate vîrstele.
La competiţia desfăşurată la Sala de Sport a Școli Gimnaziale nr. 10 au participat echipele de la Școala Gimnazială nr.10 (prof. Daniel Ion), Școala Gimnazială nr. 4 (prof. Ciprian Pantazi), Școala Gimnazială Remuș (prof.Florea Nicolae ) și CS Constelația Giurgiu (antrenor Relu Lixandru).Toate echipele participante au primit diplome, tricouri, medalii, mingi și dulciuri, iar câștigătorii competiției – CS Constelația Giurgiu – au fost premiați și cu o frumoasă cupă.
Cel mai tehnic jucător a fost desemnat Alexandru Florea (Constelația), iar cel mai bun portaral turneului a fost ales Andrei Mătrăcaru (Constelația)
Clasamentul final a arătat astfel: 1. CS Constelația Giurgiu; 2. Școala nr. 10; 3. Școala nr. 4; 4. Școala Remuș
Dupa incheierea partidei, Relu Lixadru a postat pe pagina de Facebook un mesaj emotionant: „Aceștia sunt sportivi mei, adevărate ,,steluțe” de pe ,,Constelatia” din Giurgiu, cei care și astăzi au strălucit prin jocul lor dezinvolt si spectaculos, oferind celor prezenti ,la sala de la Scoala numarul 10, o adevarata demonstratie de forta, lupta și dăruire exemplara, ambiție dar și un spectacol tehnico-tactic de o valoare ce promite foarte frumos în viitor. Astăzi v-ati întrecut pe voi și mi-ati mai cucerit încă o data sufletul. Mulțumesc frumos copii, meritați din plin toate aceste medalii și cupe”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!