Fără categorie

Controale la frontieră

Sute de bunuri contrafăcute, în valoare de 150.000 lei, descoperite în trei mijloace de transport la PTF Giurgiu

Marți, 15 Februarie 2022

Polițiștii de frontieră giurgiuveni efectuează cercetări față de doi cetățeni turci și un cetățean român, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Cei trei bărbați achiziționaseră din Turcia peste 500 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, constând în parfumuri, articole de marochinărie, precum și pantofi tip sport, cu intenția de a le comercializa pe teritoriul țării noastre.

Atât ieri, cât și azi, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controale amănunțite asupra unor mijloace de transport.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit în două autoturisme, dar și într-un autocar, printre bagaje, saci din plastic de culoare neagră, care conțineau 115 perechi de încălțăminte tip sport, 432 de parfumuri precum și 15 articole de marochinărie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau unor pasageri ai mijloacelor de transport, doi cetățeni turci, în vârstă de 50 și 67 de ani și un cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!