Actualitate

Coşmar fără sfârşit pentru şoferi pe străzile din Giurgiu

Meteorologii anunţă că vom avea vreme caldă. O veste ce, aparent, ar fi bună. Numai aparent, însă, pentru că încălzirea vremii este un adevărat coşmar pentru şoferi! Ei sunt acum nevoiţi să facă faţă, cum pot, gropilor răsărite în asfalt, odată cu dispariţia zăpezii şi a gheţii.

Oriunde ai merge prin Giurgiu în aceste zile, peisajul este acelaşi: gropi imense, şanţuri neastupate sau astupate doar aşa, de ochii lumii şi, pe străduţele mai lăturanice, noroi cât vezi cu ochii. Cam aşa arată multiubitul nostru oraş în prag de primăvară. Cei mai afectaţi sunt, evident, şoferii, care au ajuns la disperare, numai gândindu-se la câţi bani trebuie să scoată din buzunar pentru a înlocui planetarele, bieletele, bucşile ori jenţile stricate de gropile pe care, practic, nu mai au cum să le ocolească, pentru că împânzesc toate străzile.

De vreo două luni, administraţia susţine, sus şi tare, că va obliga firmele care au lăsat în urmă acest dezastru să repare. Numai că de reparat, nu repară nimeni nimic. În schimb, de stricat, se strică în continuare, pentru că şanturi şi săpături apar pe zi ce trece, pe unde nici nu te aştepţi. Unii, mai cârcotaşi, încep să regrete mandatele trecute, când, cel puţin la mijlocul lui februarie, nu aveam astfel de gropi. Însă uită că, pe atunci, la mijlocul lui februarie, nu prea se auzea de deszăpezire prin Giurgiu, unde se mergea pe principiul „cine a dat zăpada să o şi ia”, aşa că gropile ieşeau la iveală mult mai târziu,în primăvară, când se topea zăpada şi gheaţa. Şi cum specialiştii spun că nu se pot face reparaţii sub o anumită temepratură, iar această temperatură este, probabil încă departe, multe maşini se vor mai rupe prin gropile din Giurgiu, iar şoferii vor face, probabil, multe „dedicaţii” Primăriei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!