Sport

Handbalistele de la Nova Force au pierdut primul joc din retur

Echipa de handbal feminin CS Nova Force Giurgiu a pierdut duminică, în deplasare, în prima etapă a returului Diviziei A de senioare. Fetele antrenate de Virgil Georgescu se pot revanşa totuşi sâmbătă, în Sala Sporturilor Chauncey Hardy, în prima etapă a returului Campionatului Naţional de Junioare I.

Handbalistele de la CS Nova Force au început cu stângul returul Diviziei A de senioare, fiind învinse în deplasare de CSO Plopeni cu 21-32. După o primă repriză excelentă în care au fost conduse la limită de o echipă care are în componenţă mai multe jucătoare cu experienţă, scor 15-17, giurgiuvencele au clacat în actul secund spre nemulţumirea antrenorului Virgil Georgescu.

Fetele de la Nova Force au ocazia să răzbune sâmbătă rezultatul nefast, în campionatul naţional de junioare I, contra celor de la CSS Slobozia. Jocul urmează să aibă loc în Sala Sporturilor Chauncey Hardy, cu începere de la ora 14.00.

Antrenorul formaţiei giurgiuvene a spus că îşi doreşte ca în sală să fie prezenţi cât mai mulţi fani ai sportului giurgiuvean şi chiar reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!