La zi

Culmea tupeului. UDMR ne reclamă pe noi la FIFA după meciul de vineri

suporteri evzDupă ce au cauzat pagube greu estimabile în Centrul Vechi al Capitalei vineri, 6 septembrie, după ce s-au luat la bătaie cu jandarmii inclusiv pe Arena Naţională, cei 2800 de fani maghiari au mai reuşit ceva ”memorabil”. I-au mai aprins o dată imaginaţia primarului urbei Sfântu Gheorghe, celebrul Antal Arpad.

Acesta, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamaş Şandor, sunt principalii artizani ai ultimei iniţiative UDMR. Şi anume sesizarea FIFA din cauza unor ”suporteri români care au dat dovadă de atitudini antimaghiare”. Cei doi lideri ai minorităţii ungureşti solicită Federaţiei Internaţionale de Fotbal Asociaţie să ia o ”poziţie fermă faţă de toţi cei care stârnesc atmosfera antimaghiară.”

Pentru conformitate, nu mai amintim scorul de vinerea trecută, scor care echivalează cu neprezentarea, – ceea ce ar fi fost infinit mai bine – dar menţionăm că numitul Antal Arpad este acelaşi ales al comunităţii care nu cu mult timp în urmă afirma că ”arborarea  drapelului României fără autorizaţie creează anarhie.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!