Actualitate La zi Social

Cultivau cannabis într-un beci, la Putineiu

 
downloadUn bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Ilfov, şi o femeie, de 56 de ani, din Putineiu, sunt cercetaţi penal pentru trafic de droguri de risc, după ce în beciul casei femeii oamenii legii au găsit zeci de plante de cannabis, iar tânărul a fost prins în trafic cu unelte specifice cultivării acestora.
Poliţia Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că cele două persoane erau în atenţia celor de la DIICOT şi Combaterea Criminalităţii de mai multă vreme.
Acum două zile, tânărul a fost prins în trafic în timp ce încerca, cu ajutorul unui autoturism, să mute o parte dintre bunurile folosite la cultivarea plantelor de canabis (lămpi de iluminat cu amplificator, saci cu pământ pentru plante, ghivece goale şi mai multe folii reflectorizante) într-o altă locaţie, necunoscută.
În baza unei autorizaţii emise de Tribunalul Giurgiu, ulterior, a fost efectuată şi o percheziţie la domiciliul femeii din Putineiu. În beciul casei ei au fost găsite 15 plante de canabis, ajunse la maturitate, precum şi 5,04 grame canabis format din inflorescenţe şi frunze.
 „Totodată, au fost descoperite şi ridicate echipamente folosite la exploatarea culturii de canabis (ventilatoare, dispozitive mobile de iluminat, ghivece) precum şi un suport compartimentat, din plastic, în care erau cultivate un număr de 25 plante de canabis, dezvoltate la stadiul de un cm”, se arată în comunicatul Poliţiei.
Cei doi au fost mai întâi reţinuţi pentru 24 de ore, iar acum sunt cercetaţi penal pentru „trafic de droguri de risc”, având interdicţia de a părăsi localitatea.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!