Actualitate

Cursurile vor începe pe 14 septembrie, aşa cum s-a stabilit iniţial

Cursurile vor începe pe 14 septembrie, aşa cum s-a stabilit iniţial, în funcţie de scenariile prezentate de Ministerul Sănătăţii. In ciuda dezinformarilor aparute in spatial public, problema e că Guvernul n-a exprimat niciodată vreo opinie oficială privind posibila amânare a începerii anului şcolar. Au fost doar păreri exprimate în spaţiul public, inclusiv ale unor medici epidemiologi, pe această temă, dar nu a existat o comunicare oficială privind decalarea începerii şcolii.

Loderii social-democraţi caută cu disperare motive pentru a provoca o discuţie cu privire la amânarea scrutinului. Pur şi simplu le este frică de întâlnirea la urne cu românii, mai ales că nici sondajele nu le sunt favorabile. Există o vorbă românească care spune că “de ce ţi-e frică nu scapi“, iar PSD-ului i se potriveşte de minune. În mod evident, nimeni nu poate şti cu săptămâni sau cu luni înainte cum va evolua pandemia şi dacă un eveniment anume se poate desfăşura sau nu. Din acest motiv se emit teorii, iar tema se dezbate intens în societate. Dar să vii acum cu cateva săptămâni înainte de alegeri şi să evoci posibilitatea amânării alegerilor arată clar interesul PSD, care stie că momentul decontului se apropie şi că va trebui să plătească pentru faptul că a ţinut timp de trei ani o ţară în loc..

Ţinerea sub control a pandemiei rămâne principala preocupare a guvernului, la fel și începerea şcolii în septembrie, dar şi desfăşurarea alegerilor după calendarul stabilit reprezintă alte două obiective importante ale actualului executiv. PSD încearcă să semene frică şi temeri în societate, în timp ce liberalii, sunt  pragmatici, responsabili şi preocupaţi de problemele românilor

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!