Actualitate

ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE

SC Spalarea profesionala a covoarelor SRL, titular al proiectului „Schimbare de destinatie corp C3 (partial) in spatiu pentru prestar servicii-spalatorie covoare (caracter provizoriu) ” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, de nesolicitare a evaluarii impactului asupra mediului, nesolicitare a evaluarii adecvate si de nesolicitare a evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, de catre APM Giurgiu, in cadrul pocedurii deevaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Schimbare de destinatie, corp C3 (partial) in spatiu pentru prestari servicii – spalatorie covoare (caracter provizoriu)”, popus a fi aamplasata in judetul Giurgiu, municipiul Giurgiu, str. Vad Tepes, nr. 1116, CF 30319.

Proiectul deciziei de incdrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Giurgiu din sos. Bucuresti, bl. 111, sc A+B, 09,30-12,30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgr.anpm.ro/.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!