Actualitate Anunțuri Cultură Educație La zi Politic Social

Dan Motreanu, presedinte PNL Giurgiu: Municipiului Giurgiu i-a fost alocată suma de 43 de milioane de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

Municipiului Giurgiu i-a fost alocată suma de 43 de milioane de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Prin acest program susținut de PNL, județul Giurgiu va avea acces la 1,17 miliarde de lei pentru finanțarea a 92 de proiecte de investiții în infrastructura de drumuri și de apă.

ℹ️ În cazul municipiului Giurgiu, suma de 33 de milioane de lei a fost alocată pentru reabilitarea infrastructurii de drumuri:

« Reabilitare bulevarde, străzi, alei carosabile, Zona I în Municipiul Giurgiu – 8.168.864,95 lei

« Reabilitare bulevarde, străzi, alei carosabile, Zona II în Municipiul Giurgiu – 24.759.207,25 lei

❗ Printr-un contract separat, Primăria Giurgiu a început deja lucrările de mdernizare pe strada Tineretului și strada Petre Ghelmez, urmează bulevardele CFR, 1907, I.C Brătianu și strada Gării.

ℹ️ Prin programul „Anghel Saligny”, sunt finanțate proiecte pentru modernizarea rețelei de apă, în valoare de 10 milioane de lei:

« Modernizare rețea de apă, inclusiv branșamente șoseaua Sloboziei – 4.029.978,83 lei

« Reabilitare rețele de aducțiune apă, tronson cuprins între șoseaua Ghizdarului Uzina de apă – 2.643.795,66 lei

« Reabilitare rețele de alimentare cu apă și rețele de canalizare strada Stejaru și străzi adiacente. – 3.398.153,31 lei

Ar putea fi o imagine cu cer şi text

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!