Actualitate

Dan Vlaicu, candidat PNL la Senat: Să continuăm „revoluția tăcută”!

vlaicu„În această campanie electorală şi eu şi colegii mei am văzut un lucru pe care şi Dvs. îl cunoaşteţi, pe care toţi cetăţenii acestei ţări îl prezintă des. Am văzut dezamăgirea oamenilor, dar în acelaşi timp şi dorinţa profundă de schimbare. Există o expresie” Revoluţia tăcută!”. Trebuie să o continuăm, dacă vrem ca România să meargă înainte!

Oamenii se revoltă împotriva clasei politice care, de 26 de ani, nu a răspuns aşteptărilor oamenilor. Partidul Naţional Liberal a propus un nou fel de a face politică şi a făcut şi paşi în acest sens. Şi iarăşi vă reamintesc  de lista de candidaţi ai PNL care nu cuprinde persoane anchetate, persoane cu probleme penale!

De asemenea, noi, liberalii, am propus o altfel de campanie electorală, fără minciuni, fără intoxicări, în contrast total cu ceea ce a făcut PSD. Din pcate, am ajuns să vorbim în această campanie despre tot felul de lucruri care nu au legătură cu problemele concrete ale românilor”, a declarat Dan Vlaicu, convins că românii vor face diferenţa pe 11 decembrie, când vor ieşi la urne şi vor vota PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!