Politic

De la capitalismul de cumetrie, la social-democraţia de dubă

scutaru_george_pnlLiderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a avut cu câteva săptămâni în urmă o discuţie cu premierul Victor Ponta, discuţie după care Scutaru a fost ameninţat cu puşcăria. Despre ce este vorba? Deputatul PNL a specificat ce s-a întâmplat de-abia acum.

 ”În cadrul lansării regionale a europarlamentarilor liberali din 22 martie, de la Brăila, am avut un discurs unde am afirmat, printre altele, că s-a trecut de la capitalismul de cumetrie de pe vremea lui Iliescu la social-democraţia de dubă a lui Ponta. Şi că duba a devenit unitatea de măsură a eficienţei guvernării, mulţi baroni locali având probleme cu justiţia deoarece confundă bugetul ţării cu propriul buzunar.
La final m-am dus către premier cu textul acestei declaraţii. Lângă premier se afla ministrul de Finanţe care ar putea să confirme ce mi-a spus Victor Ponta. Primul ministru, după ce mi-a transmis că m-am specializat în dube, m-a ameninţat că poate mă va lua şi pe mine duba. Am rămas stupefiat. Era evident supărat, iritat de declaraţia mea, după tonul apăsat cu care mi se adresase.” – a declarat George Scutaru.
”De ce nu am declarat chiar atunci momentul penibil prin care am trecut? Mi-am dat seama că în jurul nostru se aflau, poate, 10 pesedişti care, desigur, nu ar fi susţinut niciunul varianta mea. Era cuvântul meu împotriva cuvântului lor. Cât o priveşte pe doamna ministru de Finanţe, dumneaei este un politician mult prea crud  pentru a fi prinsă într-un astfel de moment controversat.” – a mai precizat Scutaru.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!