Politic

Demonstraţie de forţă marca USL

Miercuri după-amiază, USL a organizat un miting grandios pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională din Bucureşti, cu ocazia lansării candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Cei peste 400 de candidaţi la cele două camere ale Parlamentului României au defilat pe o scenă plasată în centrul terenului de fotbal, moment în care s-au salutat cu liderii Uniunii, printre aceştia aflându-se, desigur, şi cei şase nominalizaţi la nivelul colegiilor din judeţul Giurgiu. Este vorba aici de Lucian Iliescu şi Niculae Bădălău pentru Senat, respectiv Nicolae Florian, Viorel Teodorescu, Marin Anton şi, nu în ultimul rând, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, pentru Camera Deputaţilor.

În intervenţia sa, preşedintele PNL, Crin Antonescu, candidatul USL la viitoarele alegeri prezidenţiale, a clamat faptul că cei prezenţi pe Arena Naţională în acest mijloc de săptămână sunt mai hotărâţi şi mai uniţi ca niciodată. ”Acesta este mesajul pe care prezenţa dumneavoastră trebuie să o dea României şi Europei. Cineva spunea că încercăm să facem prin această întâlnire o demonstraţie de forţă iar prietenul nostru, Daniel Constantin (n.r. preşedintele PC şi ministrul Agriculturii) spunea că nu. Ba da, vrem şi facem o demonstraţie de forţă! Cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să fie puternic iar noi demonstrăm că suntem puternici. Cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să ţină cont de nevoile şi libertăţile oamenilor, iar voi ne vorbiţi despre asta. Noi toţi vrem să transmitem un mesaj clar. Da, USL este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!