Actualitate Politic

Deputatul Toma Petcu: Președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, se pricepe să arate cu degetul pe alții, dar nu ne spune ce a făcut concret pentru Spitalul Județean de Urgență Giurgiu"

,, Președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, se pricepe sa arate cu degetul pe alții, dar nu ne spune ce a făcut concret pentru Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.
Au trecut mai bine de 48 de ore de la apelul pe care l-am adresat conducerii PSD Giurgiu, acela de a se ocupa mai puțin de politică și mai mult de adminitrație și, mai ales, de rezolvarea problemelor reale cu care se confruntă în această perioadă sistemul sanitar din municipiul și județul Giurgiu. Am văzut că în contextul actual președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina este ,,un foarte bun critic”, dar până să se uite în curtea altora îi cer domniei sale să-mi răspundă la câteva întrebări:
Având în vedere că se știa, încă din luna februarie a acestui an, de iminența apariției unei situații speciale în sistemul de sănătate, datorate crizei generate de Covid – 19, de ce a alocat Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, un buget înjumătățit față de aceeași perioadă a anului trecut, printr-o hotărâre a CJ din a doua jumătate a lunii februarie 2020.
Ce materiale și echipamente sanitare a achiziționat Spitalul Județean Giurgiu în lupta cu Covid – 19?
Câte teste a achiziționat Spitalul Județean Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu (după modelul altor județe), în lupta cu Covid – 19, teste necesare atât pentru testarea personalului medical din unitățile spitalicești, cât și a pacienților?
Cum își explică faptul că, în presa națională,(https://www.romaniatv.net/scandal-la-spitalul-judetean-din-…) au apărut informații potrivit cărora în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu sunt medicamente necesare pentru tratarea coronavirusului, nu sunt respectate circuitele de deplasare ale pacienților ( cei infectați cu Covid – 19 se plimbă nestingheriți pe holurile spitalului, în timp ce infirmierele duc hrană bolnavilor din saloane), existând nereguli grave în actul de management al acestei instituții spitalicești?
Pentru bună informare a cetățenilor, cer din nou conducerii Consiliului Județean Giurgiu să facă publice toate achizițiile efective de materiale și echipamente, pe care le procură în această perioadă.

Deputat Toma Petcu

https://www.romaniatv.net/scandal-la-spitalul-judetean-din-giurgiu-o-asistenta-acuza-ca-pacienti-infectati-cu-covid-19-sunt-plimbati-prin-spital_515731.html?fbclid=

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!