Social

Deszăpezire în ritm susţinut în municipiu şi în sudul judeţului

Nu doar că sunt practicabile ci se află în stare foarte bună. Şi asta pentru că echipajele Direcţiei Judeţene de Transport, Administrare Drumuri Judeţene şi Control Trafic (DJTADJCT) au lucrat non-stop la deszăpezirea lor. Drumurile judeţene sunt complet deszăpezite la această oră, nefiind înregistrate incidente sau ambuteiaje.

Toate mijloacele tehnice şi forţele umane ale DJTADJCT au fost angrenate zilele acestea pentru lucrările de dezăpezire a drumurilor judeţene aflate în competenţă. Zăpada a fost degajată de pe carosabil încă de la primele căderi de fulgi şi a fost împrăştiat material antiderapant. “Am ieşit cu utilajele pe traseu încă de sâmbătă noaptea şi au curăţat în totalitate drumurile judeţene pe care le avem în subordine. Din fericire, pe aceste drumuri nu s-au înregistrat accidente sau ambuteiaje, nici măcar în zona Vămii”, a declarat la începutul săptămânii Ion Mateescu, directorul acestei direcţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu.

Nici municipalitatea  nu s-a confruntat în aceste zile cu probleme deosebite. Zăpada căzută pe şosele nu a dat bătăi de cap Administraţiei Domeniului Public şi Privat Giurgiu. Echipajele au fost pregătite să intervină şi principalele artere rutiere ale municipiului au fost curăţate de zăpadă pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii bune. Peste 100 de metri cubi de nisip au fost împrăştiaţi în zilele de sâmbătă, duminică şi luni pe şoselele din municipiu. Împrăştierea materialului antiderapant va continua în zilele ce urmează, când se anunţă temperaturi sub pragul îngheţului şi se va forma polei. Conducerea ADPP Giurgiu face apel la cetăţeni şi la agenţii economici pentru a da dovadă de simţ civic şi pentru a participa la deszăpezire în faţa imobilelor şi a unităţilor comerciale. “Iarna este a tuturor, nu doar a angajaţilor ADPP şi în acest sens  fac un apel la cetăţeni să îndepărteze zăpada de pe trotuare, din faţa imobilelor pe care le deţin sau în faţa cărora îşi desfăşoară activitatea.”, a declarat Liviu Popazu, directorul ADPP Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!