La zi

Poliţia Rutieră anunţă toleranţă zero pentru şoferii şi pietonii indisciplinaţi

Toleranţă zero. Acesta este mesajul transmis de conducerea Poliţiei Rutiere după accidentele grave petrecute în judeţ în ultima săptămână. Trei morţi în decurs de o săptămână. Acesta este bilanţul negru al începutului de an de pe şoselele giurgiuvene.

Pe listă se adaugă şi alte incidente rutiere fără victime cauzate de viteza neadaptată la condiţiile de drum şi neatenţie, într-un cuvânt, nerespectarea recomandărilor transmise de poliţişti. Poliţiştii ne atenţionează că nu vor fi deloc îngăduitori cu şoferii şi pietonii indisciplinaţi,  mai ales după cele constatate weekend-ul acesta. “În săptămânile ce urmează vom organiza acţiuni punctuale. Pietonii şi şoferii care vor încălca regulile de circulaţie nu vor scăpa nesancţionaţi. Acţiunile vor viza cu prioritate pietonii, traversarea neregulamentară, dar şi şoferii, viteza de deplasare şi consumul de alcool.”, a declarat cms. şef Marian Popescu, şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu.

Tot acesta a vorbit şi despre rezultatele controalelor pe linie rutieră, derulate weekend-ul trecut. “În total au fost aplicate 260 de amenzi, au fost reţinute 28 de permise de conducere şi au fost constatate 8 infracţiuni, iar pentru consum de alcool au fost reţinute 15 permise şi constatate 6 infracţiuni.”, a mai spus Popescu.

Pentru zilele care vin, cu îngheţ şi polei, poliţiştii recomandă şoferilor să fie atenţi, să nu depăşească viteza de deplasare şi să nu efectueze manevre riscante.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!