Actualitate Comunicate Economic Educație La zi Politic Social

Dezvoltăm Giurgiu! Echipa PNL Giurgiu în campanie la Roata de Jos

Vineri după-amiază, #echipa PNL Giurgiu împreună cu europarlamentarul și președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, alături de președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu și de candidații Maria Gabriela Horga, Alexandru Andrei și Toma Petcu, am avut întâlniri restrânse, respectând regulile sanitare în vigoare, cu primarul, consilierii locali, liderii de opinie din #RoatadeJos, o comună care are un primar harnic, cu proiecte multe în derulare și de finalizat, iar pentru acestea au nevoie de suport

Este vital să investim în mediul rural pentru #dezvoltarea României. Am discutat cu Marin Ghidănac, primarul din Roata de Jos, dar și cu cei care îl ajută la primărie pentru a cunoaște punctul în care se află cu proiectele și cum putem contribui, din Parlament și de la Guvern, pentru sprijinirea lor.Vom continua să ne vedem cu toți primarii din județ și, rând pe rând, vom afla de ce anume este nevoie.

La Roata de Jos, cu domnul primar, Marin Ghidănac, au reușit 58 km de rețea de gaz, au școli și gradinițe noi, au străzi asfaltate, au acordat o importanță deosebită sportului, dar și mișcării în aer liber și au construit săli de sport și au amenajat parcuri, au apă și canal, aproape peste tot, au însă în plan să extindă proiectele pentru comunitate.

Administrația locală împreună cu parlamentarii vor face #echipă și se vor lupta pentru modernizarea localităților din mediul rural și vor crește calitatea vieții giurgiuvenilor.

Viitorii parlamentari, le vor face auzită vocea, la București, direct în Parlament și îi vor ajuta să #dezvolte localitățile pe care le conduc.

(Comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!