Actualitate

Din amânare, în amânare, la Consiliul Local al comunei Malu

În şedinţa din 30 iulie a Consiliului Local al comunei Malu ar fi trebuit să se discute şi să fie aprobată prelungirea unor contracte de închiriere a unor spaţii aparţinând administraţiei locale. Între acestea se numără şi contractul pentru spaţiul din Căminul Cultural unde funcţionează discoteca. După cum arătam într-o ediţie anterioară a ziarului nostru, despre acest contract s-a discutat şi în şedinţa de la sfârşitul lunii iunie, când consilierul Mirel Jantea, preşedinte de şedinţă, a arătat că primarul Ion Mârzac a prelungit contractul (care expirase în luna mai) fără aprobarea Consiliului Local.În aceeaşi situaţie se află şi un alt contract privind închirierea unor spaţii din fostul CAP. Numai că niciunul din aceste două contracte nu a fost prezentat în şedinţa din 30 iulie. Consilierii au primit doar o listă în care sunt enumerate diverse contracte, printre care şi cele două menţionate mai sus.

Acest lucru i-a nemulţumit pe câţiva dintre consilieri, dar şi pe preşedintele Asociaţiei „Eden Green”, Eugen Şoavă, cel care atenţionase cu o lună în urmă că respectivele contracte trebuie aprobate de Consiliul Local, având în vedere că aşa prevede legea. Eugen Şoavă i-a solicitat primarului Ion Mârzac, dar şi secretarului Florea Meclea, să supună aprobării Consiliului respectivele contracte, care au fost deja reînnoite. În ce condiţii, însă, nu s-a putut constata, pentru că membrii Consiliului nu au luat la cunoştinţă de conţinutul lor.

În aceste condiţii, singura decizie luată (din nou) a fost ca cele două contracte să fie prezentate în şedinţa viitoare. Probabil cu speranţa că măcar atunci consilierii le vor şi primi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!