Social

Din nou, un gest dulce de la „Tano”

Exact la o lună de la o acţiune similară, conducerea Fabricii de Dulciuri „Tano” din Giurgiu a trimis din nou zeci de cutii cu napolitane către beneficiarii sistemului de asistenţă socială din judeţ, vineri, 7 ocotmbrie. Cutiile cu napolitane au fost distribuite la casele de tip familial, la locuinţele protejate şi la centrele aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

„Considerăm că este vorba şi despre o datorie pe care noi, cei care avem alte posibilităţi, o avem faţă de oamenii cu posibilităţi reduse. În acelaşi timp, cred că este de fapt o datorie a fiecărui cetăţean de a-şi ajuta semenii care se confruntă cu probleme”, a explicat gestul său chiar patronul Fabricii „Tano”, Gheorghe Ştubeanu, care a promis că nu se va opri aici cu actele sale caritabile.

„Nu este pentru prima dată când domnul Gheorghe Ştubeanu face asemenea donaţii pentru beneficiarii instituţiei noastre. Dorim să îi mulţumim pe această cale. Ne-a demonstrat de multe ori că manifestă sensibilitate faţă de problemele oamenilor aflaţi în dificultate, fie că este vorba despre copii, adulţi sau vârstnici. Sperăm că gestul dumnealui îi va sensibiliza şi pe alţi oameni de afaceri din Giurgiu”, ne-a spus consilier în cadrul DGASPC, Daniela Paraschiv.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!