Actualitate Anunțuri Eveniment

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu – COMUNICAT DE PRESA

DIrecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu și Asociația “Oameni, valori, fapte” au pus bazele unei colaborări de durată, în sprijinul beneficiarilor de asistență socială din județul Giurgiu.

O echipă de voluntari, mulți dintre ei copii, cu vârste între 10 și 18 ani, au vizitat duminică, 21.11.2021, Centrul pentru persoane vârstnice Mironești.

Acolo, voluntarii au stat de vorbă cu beneficiarii centrului, au realizat împreună aranjamente florale, reușind astfel în primul rând, să-i scoată pe bătrâni din rutina zilnică.
Iar pe cei care nu mai sunt de mult timp vizitați de rude, i-au făcut să zâmbească.

De asemenea, bătrânii au primit cadouri constând in dulciuri și fructe din partea elevilor Colegiului “Gheorghe Lazăr” din București.

Vizita de duminică nu este decât startul, deoarece astfel de întâlniri între voluntarii Asociației “Oameni, Valori, Fapte” și bătrânii din centrul de la Mironești vor avea loc lunar.
Voluntarii vor organiza diverse activități creative și de relaxare pentru a susține sănătatea atât fizică, cât și emoțională a vârstnicilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!