Actualitate

Doar 15 din cele 54 de localităţi ale judeţului au alimentare cu apă, iar la capitolul „canalizare” situaţia este mult mai rea

EXTINDERE-ALIMENTARE-CU-APa1Unul din capitolele la care Giurgiu stă foarte prost vizează alimentarea cu apă şi sistemele de canalizare din localităţile judeţului. Singura soluţie de rezolvare a acestei situaţii este accesarea de fonduri de la Guvern şi de la Uniunea Europeană, însă aceasta presupune realizarea unor proiecte foarte bune – susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Marciu.

Doar 14 din cele 54 de localităţi ale judeţului – adică puţin peste 25% – dispun de alimentare cu apă, iar în privinţa canalizării, situaţia este mult mai gravă.

Aşadar, judeţul Giurgiu stă foarte prost la acest capitol, iar singura soluţie de a ieşi din această situaţie este, în opinia lui Cristian Marciu, o conclucrare cât mai bună între conducerea Consiliului Judeţean, executiv şi operatorul regional de apă canal.

Cristian Marciu spune că esenţială în obţinerea acestor fonduri este realizarea unor proiecte cât mai bune. Şi, pentru că, în această perioadă, operatorul regional de apă trece prin frământări, generate de schimbarea directorului, vicepreşedintele Consiliului Judeţean face un apel către toţi factorii de răspundere să treacă peste asperităţi şi să ţină cont că directorul Violeta Năiţă este un foarte bun specialist pe programe europene şi a avut rezultate concrete şi palpabile.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!