Actualitate

„Reclădim România” începe cu fiecare comună, oraș și județ în parte

….Succesele de la Cluj, Alba Iulia sau Oradea, pot și chiar vor fi înmulțite și răspândite în toată țara. Și contextul european este favorabil extinderii la nivel național a experienței dovedite de administrațiile locale ale PNL. Ponderea finanțării UE va crește exponențial în anii care vin: României îi vor reveni 80 miliarde euro prin planul de redresare și bugetul UE. Anticipând acest rezultat pozitiv al negocierilor de la Bruxelles privind redresarea economică după criza sanitară, Guvernul Orban a lansat în iulie cel mai mare plan de investiții de după 1989, „Reclădim România”. Acest plan de investiții și relansare economică este, la nivel național, ceea ce au arătat în ultimul deceniu administrațiile locale PNL: superioritatea modelului liberal bazat pe investiții asupra modelului PSD bazat pe consum. Este o șansă de eliberare a României de PSD.

Aceasta este de fapt miza alegerilor locale. Dezvoltare occidentală în baza modelului liberal al investițiilor masive, ori stagnare și subdezvoltare în vechea paradigmă a redistribuirii sărăciei prin consumul unor resurse din ce în ce mai mici – varianta pesedistă.

Cititi mai jos:

https://www.g4media.ro/galerie-foto-miza-alegerilor-locale-modelul-pnl-al-dezvoltarii-cluj-napoca-resita-sau-sinaia-in-3-ani-resita-a-atras-160-milioane-euro-fonduri-europene-advertorial.html?fbclid=IwAR0eOr9QfCJvHNs8hAOOgIm2J655zUwjwd_i7OHMNrl2PmxUV_cUAM2rJqg

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!