Actualitate

Şeful comisiei de cultură din Consiliul local nu este băgat în seamă când vine vorba de pregătirile pentru Ziua Oraşului

A mai rămas mai puţin de o lună până la Sfântul Gheorghe, Ziua Oraşului, şi Primăria a început, se pare, pregătirile. Şeful comisiei de cultură a Consiliului local spune, însă, că, deşi este om de cultură, nu a fost solicitat să se implice în organizarea evenimentului şi că nu ştie cum se vor desfăşura manifestările de Ziua Oraşului.

A organizat numeroase spectacole, conduce un ansamblu folcloric invitat la toate televiziunile naţionale de profil şi toată viaţa s-a ocupat de folclor. Mai mult decât atât, este şeful comisiei de cultură din Consiliul local, însă nimeni nu a considerat de cuviinţă să-i ceară o părere referitoare la organizarea activităţilor culturale de Ziua Oraşului.

Şi dacă părerea lui Ilie Klement ar putea fi catalogată ca subiectivă, alături de el sunt, însă, şi alţi giurgiuveni, care îi susţin ideea. Ilie Klement ridică şi problema banilor ce vor fi cheltuiţi pentru Ziua Oraşului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!