Actualitate

Fosta mare atletă Gabriela Szabo a vizitat municipiul Giurgiu

szaboMultipla campioană mondială, europeană şi olimpică Gabriela Szabo, a vizitat miercuri municipiul Giurgiu. Fosta mare atletă s-a întâlnit cu autorităţile locale pentru a face lobby sportului. Dacă la precedenta vizită în Giurgiu, atunci când lotul de atletism al României a venit să se antreneze aici, lăuda baza calitatea bazei atletice, de această dată a fost surprinsă de faptul că pista în aer liber a fost desfiinţată.
A făcut cunoscut numele României în lume prin performanţele extraordinare obţinute la Olimpiade, Campionate Europene şi Campionate Mondiale de Atletism în probele de 1.500, 3.000 şi 5.000 de metri. După retragere s-a decis să rămână în ţară pentru a pune umărul la reconstrucţia sportului românesc.
Astăzi a fost în Giurgiu pentru a face lobby sportului. Puţini cunosc faptul că nu a fost prima vizită a marii campioane în municipiul nostru, aceasta făcând parte din lotul României care s-a antrenat în urmă cu câţiva ani aici, pe pista care astăzi nu mai există.
Fosta mare campioană sprijină construirea la Giurgiu a unei piste de atletism şi a primit asigurări din partea primarului Nicolae Barbu că aceasta va fi dată în folosinţă în curând.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!