Fără categorie

Două cadre didactice confirmate cu noul coronavirus. Si un elev de liceu a fost confirmat

Potrivit reprezentanților IȘJ Giurgiu, la ora actuală sunt 2 cadre didactice confirmate cu noul coronavirus. Primul cadru didactic a fost confirmat în data de 12.02.2021 (după amiaza) – acesta nu se mai prezentase la școală din data de 10.02.2021 și este din mediul rural. Celălalt este din municipiul Giurgiu și a fost confirmat în data de 15.02.2021. De asemenea, astăzi a fost confirmat un elev din municipiul Giurgiu, de clasa a IX-a.

Testările celor 3 persoane nu au fost efectuate la unitățile de învățământ unde activează, ci la domiciliul acestora, în urma apelurilor la 112.

DSP Giurgiu precizează că elevii din clasa persoanei confirmate (colegii de clasă) vor continua cursurile normal, cu prezență fizică. Ancheta epidemiologică este în derulare, la finalizarea acesteia se va lua o decizie. Doar contacții direcți (membrii familiei) ai elevului confirmat au fost plasați în carantină la domiciliu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Două cadre didactice confirmate cu noul coronavirus. Si un elev de liceu a fost confirmat – www.giurgiuonline.com 16 februarie 2021 at 14:27

[…] post Două cadre didactice confirmate cu noul coronavirus. Si un elev de liceu a fost confirmat appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!