La zi

DOUĂ CUPLURI ȘI-AU UNIT DESTINELE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

În ciuda temperaturii deloc prietenoase, două cupluri de tineri au decis să-și oficializeze relația în aer liber, în foișorul din Parcul Alei, special amenajat de Primăria municipiului Giurgiu pentru Ziua Îndrăgostiților.
Daniela Simona și Giuseppe Overdam au fost primii care au spus ”DA” în fața viceprimarului Ion Dragomir și a ofițerului de stare civilă.
Florina și George Mareș au alcatuit cel de-al doilea cuplu care a vrut să marcheze această zi, alături de apropiați, unindu-și destinele într-un cadru romantic, pe acordurile marșului nupțial.
Proaspat casatoritii au primit din partea municipalitatii flori, torturi in forma de inima si au fost felicitati.
Tradiția căsătoriilor de Ziua Îndrăgostiților în foișorul din Parcul Alei este respectată de câțiva ani de Primăria Municipiului Giurgiu, astfel că în anul 2014 în această zi au fost oficiate două căsătorii, în anul 2015, cinci căsătorii, iar în anul 2016 două căsătorii, una dintre acestea fiind pentru 24 de ore.
Cadrul romantic va sta la dispozitia giurgiuvenilor, pentru fotografii, pana pe 24 februarie, de Dragobete.
Primaria Giurgiu multumeste pentru sprijin Giurgiu Servicii Locale, Centrului Cultural Ion Vinea, Directiei Politiei Locale si Serviciului de Evidenta a Persoanelor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!