La zi

Două persoane au intrat de luni în greva foamei, pe motiv că nu le mai este permis să comercializeze produse nealimentare, în spaţiul destinat alimentelor

greva-foameiIntenţia municipalităţii de a păstra specificul agroalimentar al pieţei centrale produce şi nemulţumiri în rândul comercianţilor care până mai ieri vindeau şosete, deodorante, ochelari şi diverse alte accesorii, laolaltă cu producătorii de fructe şi legume. Un astfel de caz este cel al Niculinei Boncan care a declarat că a intrat în greva foamei pentru că nu i se mai dă voie să vândă produse nealimentare, in sectorul aliementar.

Femeia ne-a declarat că i s-a oferit ca alternativă pieţele private, acolo unde se vând astfel de produse, dar ne-a declarat că îşi făcuse clienţi aici şi că nu va putea supravieţui pe piaţa lui Păloiu, Călinescu sau Ujeniuc.

Conducerea Primăriei Giurgiu ne-a declarat că se doreşte a se avea o piaţa civilizată şi care să respecte specificul agrolimentar, motiv pentru care nu mai este permisă vânzarea unor astfel de produse alături de peşte, legume, fructe, carne, sau alte alimente.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!