Actualitate

Dumitru Beianu: "Am votat pentru un viitor mai bun pentru giurgiuveni!"

A votat la secţia la care este arondat în municipiul Giurgiu şi nu a ezitat să spună tuturor pentru ce a votat şi, totodată, să facă apel către giurgiuveni să iasă în număr mare la vot, pentru un viitor mai bun şi pentru o mai bună legitimitate a viitorilor parlamentari şi, evident, a viitorului Guvern construit în jurul unui  premier european.
Dumitru Beianu a declarat duminică: „Am votat pentru un viitor mai bun! Am votat cu gândul la viitorul copiilor noştri, la viitorul giurgiuvenilor care merită să fie reprezentaţi în Parlament de profesionişti, de oameni care vor să dezvolte acest judeţ.
Am votat pentru normalitate, pentru un viitor mai bun, pentru soluţii realiste şi nu pentru promisiuni, pentru şanse reale pentru tineri, pentru profesori, pentru medici şi asistenţi medicali, pentru toţi cei care şi-au pierdut speranţa. Am votat pentru o mai mare grijă faţă de bătrânii noştri şi cu gândul la toţi cei care au sau nu au un loc de muncă. Am votat pentru o echipă de oameni care ştiu ce e bine pentru judeţul Giurgiu şi pentru România! Am votat pentru un premier european, care să-şi îndrepte mai mult atenţia către judeţul nostru!
Pentru viitorii 4 ani e important să votăm azi! Fac un apel din suflet către tineri, către giurgiuveni, să iasă în număr mare la urne şi să voteze viitorul pe care şi-l doresc. Noi ne bazăm pe tineri, pentru că ei sunt viitorul României! Iesiţi la vot si astfel avem şansa să schimbăm ceva în următorii 4 ani în ţara noastra! Am încredere în voi!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!