Politic

Dumitru Beianu dezmite categoric zvonurile apărute în presă: „Nu am nicio intenţie de a ajuta alte partide sau oameni politici din Giurgiu!”

beianu

Recentele discuţii privind apariţia unui nou partid politic – cel al lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie – au stârnit deja apariţia unor zvonuri pe plan local privind viitorii posibili membri ai acestui nou partid, iar printre numele vehiculate se numără şi cel al preşedintelui Organizaţiei municipale PNL, Dumitru Beianu.

Prezent în conferinţa de presă a PNL de vineri, acesta a dezminţit public orice intenţie de a părăsi PNL: „Observ că, în ultima perioadă, în anumite publicaţii apar tot felul de scenarii, despre care afirm public că sunt total neadevărate!

Vreau ca toată lumea să fie convinsă că la nivelul organizaţiei municipale PNL nu există nicio preocupare de a alimenta alte partide politice, vechi sau noi, cu personalităţi. Personal, singura mea preocupare este acum legată de ceea ce se va întâmpla în PNL, din punct de vedere politic.

În plus, cred că ar trebui cu toţii să ne preocupăm de problemele ce vizează viaţa giurgiuvenilor, de proiecte ce pot aduce bani care să le îmbunătăţească viaţa, şi nu de zvonuri şi încercări de destabilizare!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!