Actualitate Cultură Economic Important La zi Național Pixu' corect Politic Social

Dumitru Beianu își propune proiecte ambitioase pentru urmatorul mandat: PROMOVAREA JUDEȚULUI

Dumitru Beianu își propune proiecte ambitioase pentru urmatorul mandat: fie că vorbim despre mult-așteptatele rețele de gaze naturale în mediul rural, reabilitarea integrală a Spitalului Județean de Urgență sau cadastrul general al județului, vorbim despre proiecte vitale în domeniile care afectează profund viața de zi cu zi și, deopotrivă, oferă speranța unui viitor prosper pentru toți giurgiuvenii!

In articolul de faţă, vom vorbi despre PROMOVAREA JUDEȚULUI:

Promovarea județului ar trebui să se afle pe agenda autorităților locale și județene și acest lucru se poate realiza pe mai multe segmente: cultura și educație, obiective de patrimoniu și turism, investiții, produse autentice (Giurgiu are câteva produse alimentare înregistrate ca fiind produse tradiționale autohtone), participarea la târguri și expoziții, cooperarea transfrontalieră și înfrățirea localităților.

Instituții reprezentative din subordinea Consiliului Județean sunt angrenate în diferite proiecte de anvergură națională, prezentări, concursuri, seminarii etc. Pentru buna reprezentare a județului, fiecare instituție de cultură trebuie să ridice ștacheta afirmării la nivel național, în primul rând Teatrul Vianu, dar şi Muzeul Judeţean Teohari Antonescu sau Centrului de Conservare a Tradițiilor populare. Trebuie menținute festivalurile deja consacrate și identificate alte domenii ce pot duce la promovare nationala și internationala. Sunt arhicunoscute participările trupelor de dansatori sau teatru la competiții nationale și internaționale, avem copii talentati la muzica, ce activeaza la Palatul Copiilor, si care reprezinta cu cinste Giurgiu si care sunt prea putin ajutati. Si acesta este doar un exemplu.

De mare folos pot fi concursurile școlare, competițiile sportive, organizate ireproșabil, ca modalitate de promovare a județului pentru toți cei care ajung pe aceste meleaguri. Vom propune organizarea, anuală, a unui program judeţean de finanţare pentru ONG-urile culturale şi artiştii independenţi din judeţul Giurgiu.

În mod particular trebuie acordată aceeași atenție și celor plecați din județ, dar şi din ţară, care, cu pregătire și calități incontestabile, au obținut respect și apreciere departe de casă. Reunirea lor într-o asociație ar aduce acasă, măcar o dată pe an, valori autohtone care să reprezinte modele de urmat pentru tinerii pe care încercăm sa-i călăuzim pe cele mai bune drumuri ale vieții.

Votează Dumitru Beianu – Președinte Consiliul Județean Giurgiu

*Comandat de PNL Giurgiu, CUI mandatar financiar 21200012

https://recladim-giurgiu.webflow.io/promovarea-judetului

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!