Actualitate

Dumitru Beianu, preşedinte CJ Giurgiu: „Marin Anton e ca un copil răsfăţat care, odată ajuns în parc, confiscă toate jucăriile!”

Ideea construirii unui nou pod peste Dunăre nu este a şefului PDL Giurgiu, Marin Anton, aşa cum s-a lăudat acesta  într-o recentă conferinţă de presă, ci a specialiştilor din Primăria Ruse. Există şi un document doveditor, obţinut de jurnalişti prin intermediul conducerii Consiliului Judeţean Giurgiu.Şeful PDL Giurgiu, Marin Anton, a continuat recent seria declaraţiilor menite să îl aducă în atenţia giurgiuvenilor, doar că nici de această dată, ideile pe care şi le însuşeşte nu au corespondent în realitate. Anton a afirmat la o recentă conferinţă de presă că îşi doreşte şi că va face demersuri pentru construirea unui nou pod peste Dunăre, fie lângă cel actual, fie undeva pe la Slobozia. Ce-i drept, intrând în detalii, democrat-liberalul a recunoscut că ar fi vorba totuşi despre un proiect ce ar putea fi cuprins în Strategia Dunării. Ce nu a spus domnia sa este faptul că ideea nici măcar nu le aparţine românilor, cu atât mai puţin PDL-iştilor, ci bulgarilor, a specialiştilor din Primăria Ruse. Am aflat acest lucru de la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, în contextul unei declaraţii cu privire la podul peste Argeş, reparat de giurgiuveni cu promisiunea Guvernului, neononorată până acum, că va da banii înapoi.

Preşedintele Dumitru Beianu a fost înştiinţat de jurnalişti, într-o recentă conferinţă de presă, că, până la recuperarea datoriei respective, sau măcar a reparării podului de la Grădiştea, PDL-iştii vor un pod nou şi pretind că a fost ideea lor.

„Domnul Marin Anton este ca un copil răsfăţat, care, odată ajuns în parc, confiscă toate jucăriile. El nu face nimic, dar se foloseşte de tot ceea ce fac alte instituţii ca să îşi aroge merite imaginare. Am auzit că a spus, mai demult, că a adus la Giurgiu nu ştiu câte milioane de euro. Cea mai mare sumă, cei mai mulţi bani europeni, care au intrat la buget, au fost aduşi de Consiliul Judeţean, 100 de milioane de euro, iar diferenţa nu ştiu ce ar putea însemna”, a spus edilul giurgiuvean.

Revenind la subiectul iniţial, Dumitru Beianu a declarat că singurul document privind ridicarea unui nou pod peste Dunăre aparţine bulgarilor din Ruse, fiind vorba despre un studiu de oportunitate realizat în acest sens.

„Un studiu de oportunitate care prevede realizarea unei centuri ocolitoare pentru oraşele Ruse şi Giurgiu, dar şi un alt pod peste Dunăre, în zona Slobozia, acolo unde Dunărea are o lăţime mai mică. Probabil de acolo s-a inspirat dumnealui, oricum, observ că a depăşit cu laudele graniţele naţionale”, a mai declarat Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!