Actualitate

E nevoie de sânge! Și tu poți salva o viață!

Numărul donatorilor este în scădere, și la Giurgiu, deși conducerea Centrului de Transmisie Giurgiu face permanent apel la giurgiuveni să arate că le pasă de semenii lor. De-a lungul timpului, au devenit donatori permanenți jandarmii, pompierii sau politiștii. Au fost și tineri care au răspuns campaniilor lansate de dr. Georgeta Constanta, coordonatoarea Centrului.
Si joi, au donat sânge tineri de la ALDE… adeseori tinerii fac asemenea gesturi și nu conteaza partidul. Au fost si de la PSD  si de la PNL, chiar și din administrația județeană… și parlamentari…
Nu trebuie uitați oamenii de rând, oameni curajoși care trec periodic pragul centrului. E nevoie de orice donator, cu orice grupă de sânge şi dacă doriți să ajutați şi voi, puteți dona la Centrul de Transfuzii Sanguine Giurgiu, aflat la etajul II al Policlinicii Judeţene, şoseaua Alexandriei nr.7, telefoane – 0246/215048; 0753318452
***
Să-i spunem STOP indiferenței!
Să fim alături de cei care au nevoie de noi, de sângele nostru, chiar dacă nu ne sunt rude, prieteni, colegi, cunoștințe!
Sunt OAMENI, iar VIAȚA e numai una!
”Viața asta-i bun pierdut
De n-o trăiești cum ai fi vrut.” G. Coșbuc
Desigur, în ceea ce privește calitatea vieții, sunt multe condiționări; unele țin de noi înșine, altele de mediul social, cultural, etc.
Dintre toate, cea mai importantă este starea de sănătate!
Dacă o unitate de sânge poate face diferența între a fi și a nu fi, nu ezitați nicio clipă – DONAȚI! Salvați VIAȚA!
Noi vă așteptăm, de luni până vineri, de la 7.30 la 12.30, la sediul din clădirea Policlinicii, etaj 2.
Să-i spunem STOP indiferenței!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!