Politic

Senatorul Niculae Bădălău a vorbit și despre problemele din PSD Giurgiu

Senatorul Niculae Bădălău a ieșit joi, 21 iunie, în conferință de presă la sediul PSD Giurgiu ocaxie cu care a abordat teme de ibteres național și local. De altfel, Niculae Bădălău a răspuns cu diplomația-i caracteristică și întrebărilor puse de jurnaliști. Una dintre întrebări ă vizat relațiile dintre „lupii tineri”, așa cum erau numiți până nu de mult Marian  Mina, Răzvan Cuc si Alexandru Andrei.
Senatorul Băďălău, fost președinte al PSD Giurgiu, a mărturisit că a încercat să construiască și să lase în urma sa o echipă puternică.
„Cred că am reuşit să fac, aici, la Giurgiu, o echipă solidă. Ca dovadă, PSD Giurgiu a fost pe primul loc la rezultatele ultimelor alegeri.
După alegerile din 2016, fiecare a luat-o pe drumul său. Mina este preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Giurgiu, iar Răzvan Cuc și Ălexandru Andrei sunt deputaţi. Ca atare, fiecare se ocupă de partea lui”.
Admitând că poate fi catalogată ca fiind o opinie subiectivă, dat fiind faptul că actualul președinte îi este fin, Niculae Bădălău a precizat: „Marian Mina s-a descurcat foarte bine până acum. De miting, că despre asta a fost vorba, tot domnul Mina s-a ocupat de organizare, în proporţie de 90%. Cu şedinţe, discuţii cu domnii primari. Aşa cum ştiţi, s-a discutat şi de partea financiară. Astfel, fiecare parlamentar, lider de organizaţie, în mod transparent şi legal, a fost rugat să aloce o sumă pentru materiale promoţionale. Noi toţi am acceptat, dar domnii Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei au refuzat…
Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă, trebuie să îţi asumi şi responsabilităţile! Unii, din păcate, se grăbesc şi nu înţeleg că politica PSD pune cetăţeanul pe primul loc, nu propria carieră”.
În cocluzie, senatorul Băďălău a opinat : „Marian Mina este preşedintele PSD Giurgiu şi este susţinut de toţi preşedinţii de organizaţii locale. Dacă unii mai sunt nemulţumiţi, treaba lor,  partidul merge înainte”.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!