La zi Politic Social

Un act de curaj, un gest umanitar: 15 tineri giurgiuveni au donat sânge

donare sangeDacă vrei să schimbi lumea în bine, cel mai indicat este să începi cu tine. Dacă tu dai un exemplu pozitiv, este imposibil să nu fi urmat şi de alţii. Se poate spune că şi pe această idee marşează tinerii liberali din Giurgiu.
Membrii organizaţiei municipale a TNL au continuat acţiunile de implicare în viaţa comunităţii cu una ce vizează domeniul sănătăţii.
Astfel, 15 tineri curajoşi s-au strâns, vineri dimineaţă, la Centrul de Transfuzii Sanguine din cadrul Policlinicii Giurgiu pentru a dona sânge.
„După campania Donează o carte! ce a vizat educaţia, iar mai apoi Cupa TNL la fotbal ce a încurajat mişcarea, sportul, iată că ne-am gândit să facem ceva şi în ceea ce priveşte sănătatea, la propriu. 15 tineri liberali de la municipiu au răspuns invitaţiei de a dona sânge, pentru că poţi face un lucru bun, o faptă bună, nu doar atunci când sunt urgenţe, ci în orice clipă”, ne-a spus liderul tinerilor liberali de la municipiu, Emil Epure.
După ce le-au fost explicate criteriile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea dona sânge, cei de la TNL au aşteptat cuminţi să le vină rândul.
„Mi-am dorit de mult să donez sânge, nu am mai avut ocazia să o fac până acum, dar ştiu că este mare nevoie de sânge, e chiar o campanie la nivel naţional. Nu-mi este teamă şi mă bucur că pot ajuta”, a spus Mădălina Constantin, membru al organizaţiei municipale a TNL Giurgiu.
Tinerii liberali au fost încurajaţi, inclusiv prin prezenţă, la acţiunea de vineri, de preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!