Actualitate

Echipa câștigătoare pe 27 septembrie, Dumitru Beianu și Adrian Anghelescu, prima poziție în buletinele de vot!

Partidul Național Liberal prezintă alegătorilor echipa numărul unu, atât în opțiunea alegătorilor, cât și pe buletinele de vot.
Biroul Electoral Județean și Biroul Electoral Municipal au stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile din data de 27 septembrie, după cum urmează:

 1. Partidul Național Liberal (PNL)
 2. Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)
 3. Partidul Mișcarea Populară (PMP)
 4. Partidul Pro România
 5. Partidul Social Democrat (PSD)
 6. Partidul Forța Identității Naționale
 7. Alianța USR+
  De remarcat este faptul că echipa care va fi și câștigătoare pe data de 27 septembrie, Dumitru Beianu și Adrian Anghelescu, ocupă prima poziție în buletinele de vot.
  Partidul Național Liberal se prezintă în fața alegătorilor cu o echipă care îmbină armonios experiența și rezultatele bune în administrație ale candidatului la președinția Consiliului Județean Giurgiu, domnul Dumitru Beianu, cu determinarea, creativitatea și elanul candidatului la Primăria Municipiului Giurgiu, domnul Adrian Anghelescu.
  Poziția pe care Partidul Social Democrat o are pe buletinele de vot ce vor fi folosite în data de 27 septembrie, va fi, cel mai probabil, aceeași poziție pe care PSD o va avea și la terminarea numărătorii voturilor.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!