Actualitate

Echipa pentru mandatul 2020 – 2024: PNL Giurgiu a depus listele pentru Consiliul Judeţean Giurgiu. Cei mai buni se regăsesc aici

PNL Giurgiu a depus marți, 18 august 2020, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Giurgiu lista de candidaturi şi tabelele cu semnături pentru Consiliul Judeţean Giurgiu . Lista PNL Giurgiu pentru Consiliul Judeţean Giurgiu este deschisă de Dumitru Beianu, care candidează şi pentru funcţia de preşedinte al CJ. El este urmat pe listă de Gheorghe Stefan, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, iar pe a treia poziţie se află Alina Meclea, profesor, președinte interimar al Organizației municipale.
După depunerea dosarelor, Dumitru Beianu , candidatul PNL pentru CJ Giurgiu a declarat: “Am depus astăzi, împreună cu câțiva colegi, documentele aferente și lista consilierilor PNL pentru alegerile locale din 27 Septembrie, inclusiv propunerea pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu, cu nominalizarea subsemnatului. A fost un demers care a necesitat eforturi, motiv pentru care mulțumesc tuturor celor care au contribuit la încheierea acestei etape.
Avem o echipă de consilieri redutabilă, care cuprinde oameni cu experiență, dar și tineri pe care ii pregătim pentru o administrație performantă. În ce mă privește, am expertiza, determinarea și soluțiile cele mai potrivite pentru problemele județului.
Mi-aș dori o campanie corectă și cu o abordare constructivă și vă asigur că o să facem tot ce depinde de noi pentru a impune aceste reguli.
Revenind la proiecte și soluții, vom prezenta, pe domenii de activitate, propunerile noastre, de la centre de zi pentru copii, deschise în toate comunele și în apropierea fiecărei școli din județ, de la zone de agrement la informare și consiliere pentru toți cei care vor să acceseze fonduri europene în perioada următoare, de la simplificarea procedurii și obținerea online a autorizațiilor de construire la proiecte sociale, prin care să instruim un număr mare de asistenți, care să ofere, ulterior, servicii sociale la domiciliu persoanelor vârstnice sau suferinde.
Consider că putem îmbunătăți viața giurgiuvenilor în multe domenii de activitate și sperăm că proiectele noastre vor genera interes, apreciere și, în final, voturi pentru candidații PNL.
Împreună, reclădim Giurgiu!”
Si cum Judeţul nu poate fără municipiul Giurgiu, iar municipiul Giurgiu nu poate fără judeţ, Adrian Anghelescu, candidatul pentru funcţia de primar al municipiuluu a fost prezent si la depunerea listelor la Biroul Electoral Judetean.
„Vom câştiga aceste alegeri, apoi vom implementa proiectele importante pentru Giurgiu. Judeţul nu poate fără municipiul Giurgiu, iar municipiul Giurgiu nu poate fără judeţ. Împreună trebuie să implementăm proiectele”, a adăugat Dumitru Beianu.
Lista candidaţilor PNL pentru Consiliul Judeţean Giurgiu:

 1. Beianu Dumitru
 2. Ștefan Gheorghe
 3. Meclea Alina
 4. Corbea Cătălin Virgil
 5. Ionescu Cătălin Ionuț
 6. Enache Ionuț Cristian
 7. Anculescu Silviu Cristian
 8. Danciu Dana Andreea
 9. Mustățea Vasile
 10. Gavrilă Dumitru
 11. Negoița Iulian
 12. Gica Andrei Ștefan
 13. Georgescu Mihai Cătalin
 14. Enache Nicolae
 15. Deliu Radu Silviu
 16. Lungu Silviu
 17. Tudor Mihai Bogdan
 18. Nan Tiberiu Genu
 19. Alecu Constantin
 20. Popescu Alexandru George
 21. Mihalcea Elisabeta
 22. Iorga Călin
 23. Tudorache Petre
 24. Croitorescu Alexandru Liviu
 25. Roșu Cosmina Andreea
 26. Ciobanu Lazăr
 27. Popa Ionuț Valentin
 28. Dumitru Mioara Iuliana
 29. Pană Gheorghe
 30. Tudorache Evgheme
 31. Țârcă Fabian
 32. Uțică Gheorghe
 33. Iordache Dumitru
 34. Preda Nicolae Florian
 35. Țaga Marian
 36. Ioniță Rafael Marius
 37. Jantea Mirel
 38. Petre Tudorache
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!