Actualitate

Edilul şef, mulţumit de aspectul oraşului după codul galben

Ultima întâlnire cu presa locală din acest an a primarului Nicolae Barbu a avut, printre temele de discuţie, starea oraşului după zăpada şi viscolul din ultima perioadă. Deşi a trecut printr-o perioadă dificilă, oraşul se prezintă bine, iar singurele probleme au rămas pe aleile dintre blocuri, unde intervenţia utilajelor de deszăpezire este îngreunată de maşinile parcate pe carosabil.

Edilul Nicolae Barbu se declară mulţumit de felul cum s-a acţionat în ultima perioadă în oraş, unde nu au fost probleme deosebite.

Deşi au existat numeroase dicuţii cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale referitoare la circulaţia tirurilor, situaţia din ultimele zile, când Vama a fost, pe anumite perioade, închisă, a determinat autorităţile giurgiuvene să permită accesul tirurilor prin oraş, deşi dirijarea circulaţiei mastodonţilor pe patru roţi prin oraş nu a fost deloc o sarcină uşoară pentru Poliţia Locală.

Primarul Nicolae Barbu spune că singurele probleme existente acum în oraş vizează circulaţa pe aleile şi străzile dintre blocuri, însă nu se pot face prea multe pentru deszăpezirea acestor zone, din cauza maşinilor parcate pe carosabil, ce îngreunează intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!