Actualitate

Educaţia, prioritate pentru liberali

30-sept-005“Un alt lucru care mă preocupă este educaţia pentru că simt foarte tare subiectul acesta. Băieţelul este la clasa pregătitoare, fiica, la grupa mijlocie. Prietenii din generaţia mea, evident,  au copii chiar mai mari, la şcoală şi consider că e un subiect de interes pentru noi toţi.  Avem un sistem de educaţia care a rămas în urmă zeci de ani, faţă de realităţile din prezent!..

Vedem că nu sunt rechizite. Vedem că nu sunt bani pentru burse de studiu. Vedem că profesorii sunt prost plătiţi. Vedem că şcolile, deşi se investesc mulţi bani,  an de an,  au în continuare nenumărate probleme, cele mai multe nu întrunesc condiţiile pentrua primi autorizaţiile de funcţionare şi nu este în regulă. Trebuie să eliminăm toate deficienţele şi să facem, cu adevărat, din educaţie o prioritate naţională”, a mai declarat recent Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu pentru Senatul României.

Aşadar, în opinia liberalului Dan Vlaicu,  educaţia copiilor şi a tinerilor trebuie să fie cu adevărat o prioritate naţională, întrucât fără educaţie o societate nu poate evolua.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!