Actualitate

Emoţii pentru Drumul Judeţean 603

Într-o recentă conferinţă de presă, Dumitru Beianu, preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu în mandatul trecut, a precizat că proiectul a intrat încă din luna martie 2012 în etapa de precontractare, ceea ce permitea autorităţilor ca până acum să demareze procedura de achiziţii în vederea stabilirii executantului lucrărilor.

În repetate rânduri, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Vasile Mustăţea a declarat că dacă nu este semnat contractul de finanţare, legea nu i-ar permite să demareze procedura cu pricina. Dumitru Beianu a explicat însă cum ar sta de fapt lucrurile în acest caz.

Dumitru Beianu a reamintit faptul că, fiind vorba despre un proiect cu o valoare foarte mare, respectiv 71 de milioane de lei, cel mai probabil vor apărea contestaţii după licitaţie, ceea ce poate însemna întârzieri nepermise şi chiar poate apărea riscul de a fi pierdută finanţarea pe acest proiect atât de important.

Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 603 a fost depus încă din 2008, pe Programul Operaţional Regional(Regio) 2007-2013. Sunt avute în vedere lucrări pe 36 de kilometri din calea de acces care porneşte de la Naipu şi trece prin următoarele localităţi Schitu, Mirău, Stoeneşti, Ianculeşti, Uzunu, Mihai Bravu şi Comana.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!