La zi

Episcopia Giurgiu vrea să amenajeze o tabără şcolară la Slobozia

Tinerii giurgiuveni ar putea avea un nou loc special amenajat pentru activităţi cultural-educative, iar şcolarii ar putea avea unde să meargă în tabără. La Slobozia, Episcopia Giurgiu vrea să amenajeze mai multe obiective, iar preoţii au cerut sprijin Consiliului Judeţean. În comuna Slobozia, în apropiere de Mănăstirea Sfântul Ioan Rusul, există mai multe clădiri care găzduiau pe vremuri un depozit de muniţie. În urmă cu mai mulţi ani, după desfiinţarea unităţii militare din zonă, Ministerul Culturii a dat în administrare Episcopiei Giurgiu imobilele respective şi mai multe hectare de teren. Acum, Episcopia vrea să amenajeze în zonă mai multe obiective destinate tinerilor. Este vorba aşadar despre un imobil pentru o tabără şcolară, pentru activităţi cultural-educative.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, ne-a declarat că în cel mai scurt timp va trimite la Slobozia o echipă de arhitecţi.

„Mie îmi plac proiectele complicate. Proiectul acesta care vizează amenajarea unei tabere de copii este la fel de interesant şi, chiar dacă presupune un efort financiar considerabil, acest lucru nu ne poate descuraja. În perioada următoare, vom veni aici cu o echipă de arhitecţi cu care colaborăm frecvent, o să le expunem planurile Episcopiei. O să vedem cum putem dezvolta un proiect foarte interesant care va fi pus în practică, firesc, în mod etapizat ca să le dăm dumnealor certitudinea că, într-o perioadă relativ scurtă, vor putea avea aici un spaţiu de cazare modern pentru toţi invitaţii”, ne-a declarat Dumitru Beianu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!