Actualitate

"Este tăcere totală la PSD Giurgiu, în ceea ce priveşte candidatul la Consiliul judeţean!"

beianu 1În ultimii ani, stabilite și organizate pentru prezentarea programelor sociale și politice de către toate structurile participante la alegerile locale, la Giurgiu, campaniile electorale  s-au transformat în cu totul altceva, decât o competiție deschisă, corectă, dar, mai ales, civilizată.

Astfel, preocupați mai mult de ceea ce fac alții, decât ce se întâmplă în propriul partid, unii lideri politici se întrec în a denigra adversarii, iar cel mai grav este că, acest lucru, se face total gratuit, fără vreun fundament în realitate.

Așa se face că, interesați peste măsură de notorietatea candidatului PNL la președinția Consiliului județean, se pare că social-democrații nu au avut timp să-și anunţe propriul candidat…. despre care, nici până la această nu este nimic concret.

Legat de acest subiect, Dumitru Beianu, copreședintele Organizației județene a PNL Giurgiu, și candidatul la președinția Consiliului județean, din partea acestei formațiuni a precizat că, un partid care se respectă dar, mai ales  care își respectă electoratul, ar trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate, atât în relația dintre acesta și cetățeni, dar și în aceea  dintre el și alte partide.

„Constat o apetenţă crescută la PSD Giurgiu privind notoritatea şi situaţia candidatului PNL la funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu. Însă nicio vorbă despre candidatul PSD! Mă întreb, şi eu, cine este candidatul PSD la Consiliul Judeţean Giurgiu, cine este acel tânăr bine pregătit pentru această funcţie? Ar trebui să îşi asume o candidatură declarată, însă este tăcere totală la PSD Giurgiu, în ceea ce priveşte candidatul la Consiliul Judeţean Giurgiu.

Mai mult, nu am auzit nicio propunere concretă legată de dezvoltarea judeţului, o viziune pe termen mediu şi lung, iar abordarea aceasta mi se pare nepotrivită şi neserioasă”, a conchis copreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, nu înainte de a le recomanda liderilor de pe eşichirul politic judeţean că încrederea giurgiuvenilor nu se câștigă prin discreditarea adversarilor politici, ci prin soluții și propuneri concrete la problemele comunității. Tocmai de aceea, liberalii promovează o altfel de politică: una a proiectelor pentru giurgiuveni, care să conducă la dezvoltarea judeţului şi la bunăstarea oamenilor.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Mihnea Boerescu-- cons. judetean PNL 7 martie 2016 at 2:31

Scenariul meu :vor lansa doar zvonuri legate de o posibila sustinere a unui tanar pentru a nu pierde puncte electorale.D-nul Badalau va fi undeva pe lista , dar nu primul pt a nu trage partidul in jos .Si dupa alegeri , cand consilierii judeteni vor intra la votul secret …surpriza : toti consilierii PSD il vor vota datorita telepatiei pe NIMENI-ALTUL ( Dnul Badalau)

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!