Actualitate Anunțuri Educație La zi ŞCOALA GIURGIUVEANĂ Social

Europarlamentarul Dan Motreanu, din nou, alaturi de Școala Gimnaziala Speciala nr. 1 Giurgiu

Atunci cand exista compasiune, iubire fata de semeni, aplecare spre nevoile comunitatii, lucrurile se misca si apare speranta intr-un viitor mai bun pentru cei mai putin norocosi. Prin implicarea europarlamentarului Dan Motreanu si, implicit, prin grija administratiei judetene, lucrurile se schimba in bine si la Școala Gimnaziala Speciala nr. 1 Giurgiu. De acum, copiii care trec pragul Școlii Gimnaziale Speciale nr. 1 Giurgiu pot să participe în mod direct, egal si nediscriminatoriu, la procesul educațional, dar și la cel de recuperare.

„La inițiativa mea și cu sprijinul eMAG, cei 97 de copii cu dizabilități care frecventează cursurile Școlii Gimnaziale Speciale nr. 1 Giurgiu au primit echipamente sportive necesare desfășurării activităților educaționale și terapeutic-recuperatorii. Gestul de azi va permite elevilor să participe în mod direct, egal si nediscriminatoriu, la procesul educațional, dar și la cel de recuperare.

Școala Gimnazială Specială Giurgiu este unitatea școlară ce implică în actul de învățare elevi cu deficiență mintală severă cu vârste cuprinse între 7-18 ani, în cadrul ciclului primar și gimnazial, cât și preșcolari cu vârste între 3 – 6 (7) ani cu deficiență mintală severă și tulburări asociate”, arata europarlamentarul Dan Motreanu, dupa actiunea de miercuri, 5 ianuarie 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!