Actualitate La zi Politic Social

Adrian Anghelescu: „Voi fi primarul pe care-l doriţi!”

             Dragi giurgiuveni!
    Sunt Adrian Anghelescu, candidat la funcția de primar al Municipiului Giurgiu. Vă scriu aceste rânduri cu respect, ca și pentru părinții mei, dorindu-vă sănătate, bunăstare şi multe bucurii.
  Ca și mulți dintre dumneavoastră, părinții mei s-au născut, au muncit și trăiesc în Giurgiu. Mama mea a fost asistentă medicală la maternitate, iar tatăl meu tehnician principal la Întreprinderea de Prefabricate din Beton. Sunt născut, crescut şi am pus bazele educaţiei mele în Giurgiu, unde am avut profesori deosebiţi. Sora mea, Adina Stancu Anghelescu, este jurnalist la Antena 3.  Am intrat în această bătălie electorală numai cu gândul de a schimba ceva în bine. 
  Voi aduce primaria în slujba dumneavoastră, iar funcția de primar va fi pentru mine un loc de muncă obișnuit, nu un piedestal pe care să mai urce un viitor baron local.
   Am o familie minunată, un trai mai mult decât decent și o profesie respectabilă, sunt pilot comandant de aeronavă, așa că nimic altceva nu m-a determinat să intru în competiție decât dorința de a pune capăt abuzurilor, incompetenței şi rețelelor clientelare. Am dorința de a construi corect, responsabil, așa cum mi-am construit întreaga mea carieră profesională
  Sunt o persoana sinceră și vă invit să nu ne mai prefacem că nu știm cum funcționează țara, cum se petrec lucrurile şi aici la Giurgiu, unde este o lume strâmbă, croită de șmecheri în favoarea lor și a odraslelor lor. Am ajuns să spunem despre cutare primar că este bun pentru că, deși a furat, a făcut si ceva pentru localitate. Sau să spunem că toți sunt la fel, cu referire la cei care fac politică. Nu, nu suntem toți la fel!    
     Sunt un om corect şi cinstit, cunosc aproape fiecare stradă şi m-am întâlnit cu mulţi dintre dumneavoastră. Vă ştiu nevoile și problemele, pe majoritatea le pot rezolva. Ani de zile m-am revoltat, de cele mai multe ori în gând sau în cercul de prieteni, considerând că suntem prea puțini cei care, cu adevărat, ar putea să schimbe ceva.

Aveam și am nevoie de susținerea dumneavoastră. Altfel, nu se poate!
Obișnuința zborului m-a ajutat să cuceresc noi orizonturi, am cunoscut întreaga lume, dar m-am întors întotdeauna acasă.
Primarii liberali din Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Brașov au demonstrat că și în România se poate. Eu vă spun că şi în Giurgiu se poate să trăim mai bine! Voi fi primarul pe care-l doriţi, dacă veţi vota pentru un oraş sigur, curat, dezvoltat economic, poarta de intrare în România, cu care românii să se mândrească.
Pentru a pune capăt unor zvonuri lansate de unii dintre contracandidați, vreau să vă asigur că nu voi anula călătoriile gratuite, ba chiar voi extinde şi moderniza rețeaua de transport în comun, așa încât să acopere întregul oraș, iar în timpul verii va avea orar prelungit. Am în vedere reducerea taxelor si impozitelor pentru pensionarii cu venituri mici, menținerea subvențiilor la caldură și realizarea unei policlinici care să ofere servicii medicale gratuite. Ştiu ce trebuie făcut!Voi reda mândria giurgiuvenilor şi a Giurgiului prin dezvoltare economică şi făcând din municipiul nostru un pol de bunăstare în sudul României.
Ca și dumneavoastră,cel mai mult îmi doresc ca tinerii să-şi găsească rostul acasă, să nu mai fie nevoiți să plece în lumea largă. Pentru acest lucru voi promova o altă politică de investiţii! Giurgiu va oferi locuri de muncă bine plătite locuitorilor lui!
Am încredere în înţelepciunea şi forţa dumneavoastră de gândire! Hai să fim cei care aleg omul pe 27 septembrie !
Se poate și la noi!
Cu speranța de mai bine, rămân, orice aţi alege, acelaşi iubitor de Giurgiu.
Al dumneavoastră,
Adrian Anghelescu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!