Actualitate Educație La zi Național Social

Evaluarea Națională 2018 continuă miercuri cu examenul la Matematică

Absolvenții de clasa a VIII-a susțin miercuri examenul la Matematică, în cadrul Evaluării Naționale. Examenul începe la ora 9:00 și durează două ore, însă elevii trebuie să ajungă la școală cel târziu la ora 8:30. Au voie să scrie numai cu stilouri sau pixuri cu mină albastră, cu creion negru pentru realizarea desenelor și schemelor și pot să intre cu instrumente de desen. Elevii trebuie să vină la examen cu buletinul sau certificatul de naștere.
Sălile de examen sunt supravegheate cu camere video, iar elevii nu au voie să intre cu telefoane mobile, copiuțe, cărți sau orice alte materiale ajutătoare. În cazul în care sunt prinși cu astfel de copiuțe sau mobile asupra lor, sunt dați afară din examen și primesc nota 1, indiferent dacă s-au folosit de materiale sau nu.
Asadar. Evaluarea Națională 2018 continuă miercuri cu examenul la Matematică.
Joi, 14 iunie, elevii aparținând minorităților naționale vor susține proba la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 19 iunie, până la ora 12:00, iar în aceeași zi se pot depune contestații, între orele 14:00 – 19:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!