Actualitate

  EXCURSIE LA MUNTE PENTRU COPII  

35 copii aflaţi în plasament la Centrul de primire în regim de urgenţă şi la casele de tip familial Daniela, Sf. Ioan şi  Soarele, structuri  rezidenţiale aflate în subordinea  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu au petrecut o zi de neuitat datorită sprijinului oferit de Grupul Sufletişti  în UK şi Europa.
Cei 35 de copii, având  vârste cuprinse între  4 şi 16 ani, au fost astăzi, 8 noiembrie 2017, într-o excursie la munte. Au vizitat Mănăstirea Ghighiu şi Muzeul Cinegetic Posada din judeţul Prahova, au  admirat din telecabină peisajele montane din Sinaia  iar la Cota 2000  s-au jucat cu zăpadă. Le-a fost servită masa la un local din Sinaia, costurile întregii excursii, inclusiv transportul, fiind  asigurate prin contribuţia financiară a membrilor Grupului  Sufletişti în UK şi Europa.
 „Începând din anul 2015, organizăm activităţi caritabile pentru copiii aflaţi în plasament în centrele din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu şi am avut mulţumiri sufleteşti de cate ori am venit în sprijinul lor. Copiii care au participat la această excursie au fost foarte încântaţi. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a putea să le aducem bucurii acestor copii”, a declarat Stelian Daniel Iordache, reprezentant al Grupului Sufletişti în UK şi Europa.
  Denisa Cristescu
 consilier Compartimentul Relaţii cu mass-media

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!