Politic

Există viaţă şi după PNL…

Dacă de (fostul deputat) Dragoş Ujeniuc s-a spus că este un om prea bogat şi suficient de vârstnic pentru a i se opune lejer lui Lucian Iliescu, vizavi de celălalt fost vicepredinte PNL – Gerogeta Mihuţ – care a demisionat, detractorii de serviciu nu prea au ce comenta. Ingrată postură, când trebuie să maculezi imaginea tuturor celor care nu sunt de acord cu Il Lider Maximo.

Avocatul Georgeta Mihuţ a declarat, din capul locului, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă din 11 mai, că există viaţă şi după PNL, există viaţă şi după preşedinţia Consiliului Judeţean. Sugerând, practic, că lupta politică nu ar trebui să echivaleze cu lipsa oricărui scrupul, cu spălarea rufelor în public şi cu cinismul dus la maximum. Mai concret, Mihuţ şi-a motivat gestul de a renunţa la PNL după ce a realizat că politica este un compromis continuu. Când compromisul atinge însă limita maximă, pentru domnia sa nu mai e loc, prin compromis total Mihuţ înţelegând închiderea ochilor la gestul preşedintelui PNL Giurgiu, recte Lucian Iliescu, de a prezenta la Centru propria variantă la conducerea CJ, şi nicidecum ceea ce se votase, ”cu ovaţii şi aplauze” în Delegaţia Permanentă, cu luni în urmă. Adică Dumitru Beianu în continuare candidatul PNL la preşedinţia CJ Giurgiu.

”Dacă forul statutar ar fi votat NU în cazul lui Beianu şi s-ar fi hotărât, majoritar, ca altcineva să reprezinte partidul la judeţ din iunie 2012, nu aş fi avut nici o problemă. Eu sunt un om de echipă şi m-aş fi conformat fără să crâcnesc. Când însă Biroul Politic decide asupra unui om care a dus Giurgiul pe locul 5 în ţară la fonduri europene accesate, iar mai apoi, este propus altcineva, în al 13-lea ceas, fără nici o consultare…

Oricum, nu-mi pare rău decât de foştii mei colegi din PNL, pe care-i respect şi cu care am muncit ani de zile. Apropo, efortul din 2004-2008 a fost dublat, dacă nu triplat în mandatul domnului Beianu, din 2008-2012, când s-au realizat atâtea.”, a conchis fostul vicepreşedinte PNL Giurgiu, Georgeta Mihuţ.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!