La zi

Fata din Giurgiu, dată dispărută la începutul săptămânii, a fost găsită!

 
 
 
 
show_imageCei de la Poliţia Giurgiu au anunţat în urmă cu câteva momente, printr-un comunicat : ” Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu au depistat pe CÎINARU MARINELA, de 17 ani, minoră dispărută, plecată voluntar, în data de 11.02.2014, de la domiciliul persoanei care o avea în supraveghere, creştere şi educare.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri, pe raza municipiului Giurgiu şi a comunei Stăneşti, judeţul Giurgiu, au fost obţinute mai multe date şi indicii care i-au condus la ipoteza că minora se află pe raza comunei Vlădeni, judeţul Dâmboviţa, la părinţii unui tânăr cu care aceasta avea o relaţie de prietenie mai veche.
În colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, a fost identificată locaţia minorei, iar la data de 18 februarie a.c., aceasta a fost preluată de poliţiştii Compartimentului Urmăriri de la I.P.J. Giurgiu şi predată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni. Poliţiştii mulţumesc reprezentanţilor mass-mediei, care, prin mediatizarea cazului, au făcut mai uşoară depistarea persoanei dispărute”.
Comunicat de presă IJP Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!