Actualitate Comunicate La zi Politic

Toma Petcu – candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Giurgiu: Comuna Ulmi are nevoie de transformări semnificative!

  • În acțiunea electorală de susținere a candidatului nostru la primăria Ulmi, la care am avut bucuria să particip, mi-a făcut plăcere să discut direct cu locuitorii despre nevoile și aspirațiile lor.

Candidatul PNL, pentru funcția de primar la alegerile din 9 iunie, medicul Adrian Andrei Ioniță, are un plan ambițios de dezvoltare locală. Programul pe care doctorul Ioniță îl propune, are în vedere accesarea de fonduri europene pentru implementarea unei rețele extinse de apă potabilă, gaze naturale și canalizare, program de screening și diagnostic pentru locuitorii din Ulmi, dezvoltarea transportului local, care să includă satele Icoana și Ghionea. În plus, fiecare elev din Ulmi va beneficia de transport școlar adecvat, o măsură esențială pentru accesul la educație în condiții optime. Proiectele nu se opresc aici. Comuna are în plan construcția unui centru comercial și instalarea unui bancomat, servicii indispensabile pentru dezvoltarea economică locală și accesul la facilități moderne pentru toți locuitorii.

Mai concret, infrastructuri vitale pentru creșterea calității vieții în comună.

Adrian Andrei Ioniță și Partidul Național Liberal își propun să aducă o plus valoare semnificativă la nivelul comunității din Ulmi. În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean, mă angajez să sprijin fiecare dintre aceste inițiative și să colaborez îndeaproape cu Adrian Ioniță, pentru a materializa aceste proiecte ambițioase. Îi urez succes pe 9 iunie și sunt încrezător că, sub un primar precum candidatul PNL, comuna Ulmi va cunoaște o perioadă de progres și prosperitate.

Comandat de PNL Giurgiu, realizat de SC ROMPROD SRL , CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!