Politic

Femeile liberale şi Teatrul „Tudor Vianu” oferă spectacole gratuite copiilor din judeţ

Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) a judeţului Giurgiu a pus la punct în colaborare cu Teatrul „Tudor Vianu” un program de spectacole destinat copiilor din comunele judeţului. În localităţile unde funcţionează cămine culturale sau săli de spectacole adecvate, copiii sunt invitaţi la spectacole de teatru de păpuşi, cu intrarea liberă. Primul spectacol a fost programat deja pe 2 noiembrie la Gostinu şi urmează ca astfel de evenimente să aibă loc, în următoarea perioadă, la Daia, Frăteşti, Slobozia, Malu şi Izvoarele. „Iniţiativa noastră a fost bine primită de copii şi de părinţi şi ne aşteptăm la un număr mare de spectatori. Ar fi păcat să nu fim sprijiniţi în comunele unde nu sunt primari PNL, pentru că cei care ar avea de pierdut ar fi copiii”, arăta Daniela Cristiana Neagu, preşedinta OFL Giurgiu.

În altă ordine de idei, această organizaţie pregăteşte pentru data de 10 decembrie „Gala femeilor liberale”, unde va fi vernisată o expoziţie de icoane pe sticlă, pictate de doamnele şi domnişoarele din PNL Giurgiu. „Avem deja finalizate 15 icoane şi sperăm că la expoziţie vom avea 40. Colegele noastre sunt foarte talentate şi, în acelaşi timp, motivate”, a relatat Daniela Cristiana Neagu.

Sumele care vor fi obţinute din vânzarea icoanelor, precum şi cele colectate ca urmare a acţiunilor de donare de sânge vor fi utilizate în perioada sărbătorilor de iarnă pentru ajutorarea unor persoane şi unor familii defavorizate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!